La Buvette Thérèse se veut un lieu populaire où la cuisine locale bouge au gré des saisons, où les vins sont choisis avec amour et où les cocktails sont soigneusement conçus. Née d’un désir de simplicité sophistiquée, Thérèse est un endroit de découverte et de plaisir qui vise à réunir les amis, la famille et les épicuriens, le temps d’un verre, d’un repas.

Since the beginning on June 23, 2007, the Pit Caribou Microbrewery has given itself the mission of offering high-quality Gaspesian beers by leveraging its local resources. Having started small, the team now has about ten employees and distributes its products over a thousand kilometers in the province.

Our beers, brewed at Anse-à-Beaufils, a fishing harbor in the town of Percé, are proudly names after some typicals elements about the Gaspésie: La Blonde de l’Anse, la Bonne Aventure Rousse, la 475 Blanche de Pratto et la Gaspésienne no.13.

La Maison du Pêcheur restaurant is located a few steps from the wharf. Choose from a wide variety of fresh fish and seafood, meat dishes and succulent pizzas cooked over a maple fire, all in a relaxing maritime setting. In season, the lobster is always fresh! Also enjoy selections from our list of wines and fine liqueurs.